Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΟΛΛΑΝΔΙΑ !!! ΕΚΤΑΚΤΟ! Κλείνουν ΤΖΑΜΙΑ! Απαγορεύουν το ΚΟΡΑΝΙ...







H κατάσταση στην Ευρώπη με τον ...






ισλαμοφασισμό έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται. Είναι μάλιστα τέτοια η κατάσταση, που πολλοί πολίτες αρχίζουν να ακούν ευχάριστα ιδέες που πριν από 10 χρόνια δε θα γινόντουσαν δεκτές.


Εν όψει των ολλανδικών εκλογών, στις αρχές του 2017 το ακροδεξιό κόμμα PVV με πρόεδρο τον Χερτ Βίλτνερς διατύπωσε ορισμένες απόψεις που προκαλούν αίσθηση. Κλείσιμο κάθε τζαμιού της χώρας και απαγόρευση του Κορανίου.


Σκοπός είναι η ‘από-ισλαμοποίηση’ της χώρας. Αρχικά στο πρόγραμμα του το κόμμα κάνει λόγο για «ανάκληση άδειας παραμονής σε κάθε αιτούντα άσυλο, προληπτική φυλάκιση κάθε ριζοσπαστικοποιημένου ισλαμιστή, απέλαση κάθε καταδικασθέντα με διπλή υπηκοότητα» και καταλήγει στη φράση «κλείσιμο όλων των τζαμιών και ισλαμικών σχολείων, απαγόρευση του Κορανίου».


Φυσικά οι θέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει έντονη αντιπαράθεση στο εσωτερικό της χώρας, με τους πλέον ανεκτικούς Ολλανδούς να αντιδρούν γενικά. Ωστόσο υπάρχει και μία μερίδα πολιτών, που ισχυρίζεται ότι κάποια, τουλάχιστον, από τα μέτρα αυτά θα πρέπει να εφαρμοστούν.


http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/77110-ektakto-kleinoun-tzamia-apagoreyoun-to-korani.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου