Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Εκκλησία, ναρκωτικά, βίζιτες και επιθέσεις μπορούν να συνδυαστούν;










Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Ελπίζω και εύχομαι να κάνω λάθος αλλά, εν μέσο προετοιμασίας μου για ολιγοήμερες διακοπές συνδυασμένες με επαγγελματικές υποχρεώσεις, λόγο πολύ στενών οικονομικών όπως όλοι οι Έλληνες πληροφορίες πάνε και έρχονται. Στα πλαίσια αυτά συγκράτησα δύο αρκετά ενδιαφέρουσες αλλά και άκρος αντικρουόμενες πληροφορίες από δύο εκ διαμέτρου αντίθετες πηγές!
Φύση καχύποπτος άνθρωπος και συνδυάζοντας τες όπως κάνω πάντα στην ζωή μου κατέληξα σε ένα τραγικό συμπέρασμα που ελπίζω να βγει λάθος!

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με….
επιθέσεις σε εκκλησίες υποκινούμενες από ομάδες δήθεν αναρχικών, που τυχαίνει να είναι και αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών, με έχουν βάλει σε σκέψεις. πόσο πολύ θα μπορούσαν να το τραβήξουν; Θα τολμούσα μάλιστα να το συνδέσω με ένα άρθρο που λίγο πολύ πολλοί αναπαρήγαγαν στο διαδίκτυο, εμείς το δημοσιεύσαμε την 1η Αυγούστου με τίτλο «Το περιοδικό Dabiq με τίτλο «Σπάστε το σταυρό» – Ο Πάπας και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στο στόχαστρο των τζιχαντιστών» και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ



Από την άλλη πλευρά σκέφτομαι αυτό που έχω σαν αρχή στην ζωή μου ότι η δημοσιοποίηση πολλές φορές είναι ανατρεπτική στο να πραγματοποιηθεί κάποιο σχεδιαζόμενο γεγονός. Έτσι λοιπόν χωρίς να θέλω να γίνω τρομολάγνος, είναι πολύ πιθανό τον 15 Αύγουστο «αναρχικοί’ να ρίξουν μολότοφ σε εκκλησία γεμάτη κόσμο!
Το αν θα υπάρξουν θύματα η όχι αυτό κανείς δεν το ξέρει, η ενέργεια όμως από μόνη της είναι τέτοια που ζητάει αίμα, νεκρούς και μάλιστα θρησκευόμενους!


Στην άλλη πλευρά τώρα για να δούμε πως θα συνδυαστούν στο τέλος αυτά, υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στον Αύγουστο θα «ξεσκεπαστεί» κύκλωμα, διακίνησης ναρκωτικών σε Μύκονο και παραλιακή, σε συνδυασμό με επώνυμες βίζιτες! Το κύκλωμα αυτό θα είναι πολύ μεγαλύτερο και με πολύ πιο τρανταχτά ονόματα μέσα. Γνωστοί τραγουδιστές, μοντέλα πρώτης γραμμής και γνωστός pr της παραλιακής θα δώσουν λάμψη και τροφή για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ με την εξάρθρωση του.
Με αυτόν τον τρόπο θα περάσει σε δεύτερη μοίρα το γεγονός που μπορεί πάντα να εξελιχθεί σε κάποιο ναό.
Είδομεν…

nyxtobaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου